Joni Stenström ennätykseensä Hannoverissa
12.5.2018 klo 22:46

Joni Stenström teki ennätyksensä ilmakiväärissä, kun kansainvälinen ISCH-kilpailu jatkui lauantaina Saksan Hannoverissa.

Kansainvälinen ampumaurheilukilpailu ISCH eli International Shooting Competitions of Hannover jatkui lauantaina. Kuten edellisinäkin päivinä on kerrottu, se on myös näyttökilpailu Etelä-Korean Changwonissa 31.8.-15.9. järjestettäviin ISSF:n kaikkien lajien MM-kilpailuihin.

Joni Stenström (Raseborgs Skyttar) kohensi miesten ilmakiväärissä ennätyksensä lukemiin 625,4. Edellinen, 10. helmikuuta Australian Brisbanessa tehty ennätys parani pisteellä. Stenström oli peruskilpailussa kolmanneksi paras ja sijoittui finaalissa neljänneksi.

Sebastian Långström (Kyrkslätt Skytteförening) teki poikien 50m pienoiskiväärin 3×40 ls kilpailussa parhaan suomalaistuloksen 1163 pistettä (polvi 388, makuu 396, pysty 379). Hän oli peruskisassa kolmanneksi paras. Cristian Friman (Esbo Skytteförening) oli peruskisan neljäs 1158 pisteellään (385+394+379). Poliisien Ampumaseuran Matias Kiuru oli kymmenes (1149).

Finaalissa Friman oli viides ja Långström kahdeksas, ja joukkuekilpailussa Suomi oli toinen. Ranska voitti 14 pisteen turvin.

Tyttöjen 50m pienoiskiväärin makuuasennon tulokset eivät olleet päivittyneet kisajärjestäjien sivuille tätä kirjoittaessa.

ISCH päättyy huomenna sunnuntaina. Tulokset päivittyvät tänne.