Eetu Kallioinen 120 Porpetton skeetissä
20.5.2018 klo 21:34
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Poikien skeetin finaali alkamassa, mukana Eetu Kalloinen.

Eetu Kallioinen teki kauden parhaan tuloksensa Italian Porpettossa järjestetyssä kansainvälisessä junioreiden GP-kilpailussa.

Italian Porpettossa järjestettiin viikonvaihteessa kansainvälinen junioreiden GP-kilpailu skeetissä ja trapissa. Ala-Hämeen Ampujien Eetu Kallioinen vastasi kisojen parhaasta suomalaissuorituksesta, kun hän rikkoi skeetissä 120 kiekkoa ja sijoittui finaalissa viidenneksi.

Se oli Kallioisen kauden paras tulos, sillä hänen aiemmat tuloksensa olivat 119 (Malaga) ja 117 (Kypros).

– Kelpo tulos kyllä, kun toinen numero on kakkonen. Kiekko näkyi reissun ajan hyvin, ja olosuhteet olivat hyvät. Finaaliin en ole tyytyväinen, ja sen suhteen voin katsoa peiliin. Se ei ollut sitä, mitä tavoittelin, Kallioinen sanoi.

Kallioisen peruskisan sarjat olivat 25+24+23+24+24. Yhdysvaltain Nic Moschetti oli peruskilpailun paras tuloksellaan 123. Niklas Lindforsin (A-HA) tulos oli 107 ja Sami Aaltosen (RSA) 104. He olivat sijoilla 15 ja 16.

Orimattilan Seudun Urheiluampujien Matias Koivu sijoittui trapissa 19:nneksi tuloksellaan 102. Finaaliraja oli 112. Italian Matteo Marongiu teki peruskisan parhaan tuloksen 122.

Kaikki tulokset löytyvät täältä.