Polar GP:ssä hyvä tulostaso erinomaisissa olosuhteissa
26.5.2018 klo 19:31
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Eemil Pirttisalo tyytyväisenä ensimmäisen sarjansa jälkeen. (Kuvat: Lassi Palo)

Sää suosi kilpailijoita lauantaina Hollolan Hälvälässä pidetyn perinteisen haulikkokilpailun Polar GP:n ensimmäisenä päivänä.

Olosuhteet olivat loistavat, sillä sää oli aurinkoinen ja lämmin ja keli oli tyyni. Ne mahdollistivat hyvien tuloksien ampumisen useammassa sarjassa. Trapissa tulostaso nousi kärkiampujien osalta kansainväliselle tasolle niin miesten, naisten kuin Y50-sarjoissakin. Myös skeetissä tulostaso nousi korkealla.

Miesten trapin kärjessä on 75 kiekon jälkeen Eemil Pirttisalo (RMY) tuloksella 73 ja toisena Jukka Laakso (OSU) tuloksella 72. Kolmantena on Viron Andres Kull (71).

Naisten trapia johtaa OSU:n Satu Mäkelä-Nummela (72). Saman seuran Noora Antikainen on toisena (71) ja Marika Salmi kolmantena (64).

Miesten skeetin kärjessä on Samuli Ahokas (A-HA) samalla tuloksella (73) kuin toisena oleva, järjestävän seuran eli Lahden Ampumaseuran Tommi Takanen. Seuraavilla sijoilla tuloksella 72 on viisi ampujaa.

Katja Poutanen on naisten skeetin kärjessä.

Naisten sarjan kärjessä on HyMA:n Katja Poutanen (68). Toisena on SSG:n Heidi Hämäläinen (66) ja kolmantena Kaisa Kurki (A-HA) tuloksellaan 64.

Kilpailut jatkuvat sunnuntaina kello 10. Finaalit ammutaan päivän päätteeksi kello 14.35 molemmissa lajeissa.

Kaikki tulokset oheisessa liitteessä: Polar GP2018_trap_skeet_kierros3_media