Ari Heikkiniemelle kansallisen trapin SM-kultaa
3.6.2018 klo 20:46
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ruotsalon Metsästysyhdistyksen Ari Heikkiniemi voitti kansallisen trapin Suomen mestaruuden sunnuntaina Mäntsälässä.

Mäntsälän Kennel- ja Metsästysseura järjesti viikonvaihteessa kansallisen trapin M-sarjan SM-kilpailut. Suomen mestaruuden vei Ruotsalon Metsästysyhdistyksen Ari Heikkiniemi uudella SE-tuloksella 96. Petri Haklin (Kiikalan Metsästysyhdistys) sai hopeaa ja Ilpo Kansikas (Kanteleen Metsästysyhdistys) pronssia. He ampuivat tuloksen 93, ja Haklin oli uusinnassa parempi 1-0.

M-sarjan kilpailuun osallistui 83 urheiluampujaa.

RMY voitti joukkuekilpailun, jossa se teki uuden SE:n 275. Heikkiniemen lisäksi joukkueessa ampuivat Timo Nissilä ja Matti Honkaharju. KMY 1 saavutti hopeaa tuloksellaan 260. Pronssi meni Kaakkois-Suomen Haulikkoampujille tuloksella 255.

Kaikki tulokset löytyvät täältä.