Kansallisen trapin SM-ikäkausikisat ennätysten merkeissä
9.6.2018 klo 21:13

Kansallisen trapin ikäkausi-SM-kisojen ensimmäinen päivä Raasiossa sujui ennätysmerkeissä. Kisoihin osallistui noin 80 urheiluampujaa, ja ne vietiin läpi ns non-stop-kisana, jolloin peruskilpailu neljällä radalla oli ohi kuudessa tunnissa.

Tulokset olivat erinomaisia. Y70-sarjassa LAS:n Matti Salo sivusi SE-tulosta ampumalla 88 osumaa. Y-50 luokassa Juha Seppä K-SHA:sta ja RMY:n Ari Heikkiniemi ampuivat kumpikin SE-tulosta sivuten 93 osumaa, ja pudotusammunnassa Seppä vei voiton rikkomalla 11 kiekkoa. Pronssista oli kisaamassa Timo Nissilä RMY, Timo Polvi Lohtajalta ja Jukka Ropilo, joista Nissilä rikkomalla 11 kiekkoa vei pronssin. Kaikkien kolmen tulos peruskisassa oli 92 osumaa.

Y60-sarjan voitti Aarne Ukkola Heinolan Ampujista erinomaisella tuloksella 90 voittaen toiseksi sijoittuneen Porin Haulikko Clubin Jari Rämön kahdella kiekolla.

Joukkuekilpailussa Y50-sarjassa tuli peräti 17 kiekon parannus SE-tulokseen, kun RMY:n joukkue Matti Honkaharju, Ari Heikkiniemi ja Timo Nissilä osuivat yhteensä 269 savikiekkoon.

Teksti: Seppo Mahlamäki