Kokkovuori GP:n tulossatoa
1.7.2018 klo 19:34

Haulikkolajien Kokkovuori GP -kilpailu ammuttiin viikonvaihteessa Lempäälässä aurinkoisessa mutta tuulisessa säässä.

Lauantaina ammuttiin 75/125 kiekkoa ja sunnuntaina viimeiset 50 kiekkoa ja finaalit. Ensimmäisen kilpailupäivän jälkeen miesten trapia johtanut P-HA:n Ari Simola piti pintansa loppuun asti ja voitti finaalissa saman seuran Mika Myllylän 44-42. Peruskilpailussa he ampuivat tuloksen 108. Miesten parhaan peruskilpailun tuloksen 112 teki RMY:n Eemil Pirttisalo, joka sijoittui finaalissa kolmanneksi.

Naisten trapin voitti OSU:n Noora Antikainen. Hän oli finaalissa seuratoveriaan Satu Mäkelä-Nummelaa parempi pistein 39-38. Mäkelä-Nummelan peruskilpailun tulos oli 109, Antikaisen 102.

Teemu Ruutana kuvattuna toukokuun Polar GP:ssä. (Kuva: Lassi Palo)

LäSA:n Teemu Ruutana voitti junioreiden trap-finaalissa OSU:n Vili Kopra uusinnassa 3-2. Ruutanan M20-sarjan peruskilpailun tulos oli 117, Kopran 105.

Miesten skeetin ykkönen oli SSG:n Timo Laitinen, joka teki myös peruskilpailun parhaan tuloksen 118. A-HA:n Samuli Ahokas hävisi finaalin Laitiselle uusinnan jälkeen 2-1.

HyMA:n Katja Poutanen oli naisten skeetin peruskilpailun ykkönen (96) kuin myös finaalinkin ykkönen. Hän voitti finaalissa L-HA:n Jaana Grahnin 43-36.