Kultahippujen ruutifinaalit järjestetään Hyvinkäällä 28. heinäkuuta
12.7.2018 klo 08:15
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ilmoittautuminen finaaliin 17. heinäkuuta mennessä!

Hyvinkäällä järjestetään Kultahippujen ruutifinaalit lauantaina 28.heinäkuuta HyMAS:n ampumaradalla, Hikiäntie 1466, 05820 Hausjärvi. Finaalin järjestäjinä toimivat Hyvinkään Metsästys- ja Ampumaseura, Keski-Uusimaan Ampumaseura ja Mäntsälän Urheilijat. Ruuti Kultahippufinaalin 2018 kilpailukutsun löydät tästä.

Huom!
Kultahippufinaaliin osallistumisen edelletys on että ampujalla on oltava kultahippupassi tai nuorisolisenssi ja suoritus vähintään yhdestä virallisesta kilpailusta. Viralliseksi kilpailuksi katsotaan kilpailu, jonka järjestämiseen on SAL:n tai aluejaoston lupa ja jonka tulokset on toimitettu SAL:oon.

Karsintatulokseksi hyväksytään myös M16- ja N16-sarjassa ammuttu tulos.

Alueiden kultahippukisoista voi myös tiedustella oman alueen Kultahippupäälliköiltä. Alueiden kultahippupäälliköt löydät tästä.

Ilmoittautumiset seuroittain tiistaihin 17. heinäkuuta mennessä sähköpostilla: ruutikh2018@gmail.com

Uudet Kultahippusäännöt alkaen 1.11.2017
Tukiammunnan ja Kultahippukilpailujen säännöt alkaen 1.11.2017