Tomi-Pekka Heikkilä voitti Eskilstunassa
15.7.2018 klo 00:02
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Tomi-Pekka Heikkilä onnistui Suomen liikkuvan maalin joukkueesta parhaiten Ruotsin Eskilstunassa käydyissä kilpailuissa lauantaina. Heikkilä voitti 50 metrin 60 laukauksen kilpailun pistein 592 (297+295).

Heikki Lähdekorpi oli viides ja Krister Holmberg oli kuudes. Aaro Vuorimaa oli junioreissa kolmas. 10 metrin normaalijuoksuissa Lähdekorpi oli toinen pistein 580, Heikkilä kolmas (577) ja Holmberg kuudes (562) sekä Vuorimaa jälleen kolmas (545). 10 metrin sekajuoksuissa Heikkilä oli kolmas, Lähdekorpi neljäs ja Holmberg viides. Vuorimaa oli junioreissa toinen.

– Oli tasaisen hieno päivä tänään. 10 metrin lajeissa on kyllä vielä otettavissa lisää pisteitä, kun saan paria asiaa vielä hiottua ennen Koreaa. 50 metrin kisa olikin varsin varmaa suorittamista ja siihen olen hyvin tyytyväinen. Tästä on kiva jatkaa kohti SM-kisaa ja siitä Koreaan, Heikkilä sanoi.

Kilpailut jatkuvat vielä sunnuntaina.