Marko Nikko rohmusi mitaleita siluettiammunnan MM-kilpailuiden avauspäivinä
18.7.2018 klo 18:50
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Sibbo Skyttegillen Marko Nikko on odotetusti ollut kahtena ensimmäisenä päivänä suomalaisten kärkinimi Sipoossa siluettiammunnan MM-kilpailuissa.

Nikko oli ison metsästyskiväärin kilpailussa hopealla Ranskan Sylvain Kaletan jälkeen.

Ison siluettikiväärin kilpailussa Nikko otti niin ikään hopeaa, samoin ison kiväärin yhteiskilpailussa. Molemmissa Nikon edellä oli Kaleta. Suomi voitti ison kiväärin joukkuekilpailun ennen Ranskaa. Suomen joukkueessa ampuivat Nikon lisäksi Kimmo Iivonen ja Niklas Lindberg.

– Helle on kuin jossain etelän maissa, se syö miestä ja vaikuttaa ampumiseen. Poikkeuksellisen kuuma keli nostaa jo patruunoissakin painetta. Tulokset eivät olleet parhaat mahdolliset, ehkä tämä keli teki. Muuten erinomaiset kisat, Nikko mietiskeli kotikisoistaan.

(Kuvat yleiskuvia tapahtumasta)

MM_Sipoo_2018_BBR

Result BBRH final