English sportingin SM-mitalit jaettiin Hyvinkäällä
6.8.2018 klo 17:08

Open-sarjassa kultaa vei Mikko Kiviniemi, hopeaa Tuomas Mattila ja pronssia ratkonnan kautta Juhani Moilanen.

English sportingin Suomen mestaruudet (140 kiekkoa) ratkottiin haulikolla sunnuntaina Hyvinkään ampumaurheilukeskuksessa. Kilpailujen isäntänä toimi Hyvinkään Metsästysampujat. Kilpailupäivän sää oli kesäisen lämmin ja aurinkoinen.

Yleisessä sarjassa kultaa vei Kanteleen Metsästysyhdistyksen Mikko Kiviniemi, hopeaa Raahen Ampujien Tuomas Mattila ja pronssia ratkonnan kautta Satakunnan Ampujien Jussi Mäki-Hokkonen.

Naisten SM-kultaa vei Salon Seudun Ampujien Liina Laine. Hopealle sijoittui ratkonnan kautta Sibbo Skyttegillen Satu Kärki ja pronssille Iisalmen Ampujien Anja Pekkala-Mähönen.

Y17-sarjan voittaja oli Oliver Ojansuu (Sibbo Skyttegille), hopealla Anton Selen (Sibbo Skyttegille) ja pronssilla Ville Koskinen (Turun Seudun Ampujat).

Y20-sarjan mestaruuden vei Juhani Moilanen (Oulun Seudun Ampujat), hopealle sijoittui Ville Määttänen (Salon Seudun Ampujat) ja pronssille Pekka Markkula (Satakunnan Ampujat).

Y56-sarjan mitalistit selvitettiin ratkonnassa. Mestaruuden vei Petri Palo (Sibbo Skyttegille). Hopealle sijoittui Pekka Keinänen (Valkeakosken Rihla), ja pronssia sai Kalle Suominen (Sibbo Skyttegille). Y66-sarjan kärkikolmikko oli Rune Sundqvist (Jakobstads Skytteförening), Pertti Laine (Keski-Suomen Ampujat) ja Timo Riikonen (Vihdin ampumaseura).

Y73-sarjassa kultaa sai Martti Paananen (Sibbo Skyttegille) ja hopeaa Raine Moliis (Flyksskytteklubben).