Luukas Kootalle ennätys ja kaksi pronssia Tanskassa
2.12.2018 klo 17:30
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Luukas Koota sai kaksi pronssia Tanskan LF-Openissa. (Kuva: Pasi Koota)

Tanskan Tingstedissä järjestettiin viikonloppuna järjestyksessään 10. kansainvälinen ilma-asekilpailu LF-Open, joka keräsi 150 osallistujaa kuudesta eri maasta. Luukas Koota sai kaksi pronssia ja teki uuden ennätyksensä ilmakiväärissä.

Lauantaina Esbo Skytteförening -seuraa edustava Luukas Koota ampui pronssia poikien ilmakiväärin finaalissa. Hän oli peruskilpailun viides tuloksellaan 615,2. Finaalissa voiton vei isäntämaan Nicklas Kildehoj tuloksella 248,4.

Koota nappasi sunnuntaina toisen pronssinsa. Voitto meni jälleen Tanskaan, nyt voittaja oli Mikkel Damholt tuloksella 248,7. Peruskilpailussa Koota ampui ennätyksensä 616,3, mikä oikeutti kolmanteen sijaan.

Kaikki tulokset löydät täältä.