Niklas Hyvärinen voittoon Eskilstunassa
8.12.2018 klo 21:12
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Niklas Hyvärinen.

Niklas Hyvärinen voitti kansainvälisen liikkuvan maalin kilpailun lauantaina Ruotsin Eskilstunassa. Hyvärinen oli ykkönen 10m normaalijuoksujen kisassa.

Ruotsin Eskilstunassa järjestetään viikonvaihteessa kansainvälinen liikkuvan maalin kilpailu, joka on suomalaisille myös EM-näyttökilpailu. Ilma-aseiden EM-kisat ovat Kroatian Osijekissa 16.-25. maaliskuuta.

Raseborgs Skyttar -seuraa edustava Niklas Hyvärinen voitti lauantaina 10m normaalijuoksujen kilpailun. Hänen peruskilpailunsa tulos oli 578. Kultamitaliottelussa hän voitti isäntämaan Jesper Nybergin 8-6. Satakunnan Ampujien Heikki Lähdekorpi oli kolmas voitettuaan pronssimitaliottelussa Ruotsin Emil Martinssonin 6-2. Lähdekorven peruskisan tulos oli 570.

RS:n Krister Holmberg oli viides (567).

Lapuan Seudun Ampujien Aaro Vuorimaa oli poikien kilpailussa neljäs. Hän teki peruskisassa tuloksen 554.