Heikki Lähdekorpi voitti sekajuoksut Ruotsissa
9.12.2018 klo 18:15
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Heikki Lähdekorpi.

Heikki Lähdekorpi oli liikkuvan maalin 10m sekajuoksujen ykkönen, kun Ruotsin Eskilstunassa järjestetty kilpailu päättyi sunnuntaina.

Ruotsin Eskilstunassa järjestettiin viikonvaihteessa kansainvälinen liikkuvan maalin kilpailu, joka oli suomalaisille myös EM-näyttökilpailu. Ilma-aseiden EM-kisat ovat Kroatian Osijekissa 16.-25. maaliskuuta.

Niklas Hyvärinen (Raseborgs Skyttar) voitti lauantaina 10m normaalijuoksujen kilpailun. Suomeen tuli toinenkin voitto, sillä Heikki Lähdekorpi (Satakunnan Ampujat) oli tänään 10m sekajuoksujen ykkönen. Hänen tuloksensa oli 388.

Toiseksi sijoittui Ruotsin Niklas Bergström (387) ja kolmanneksi Ruotsin Jesper Nyberg (386). RS:n Krister Holmberg oli neljäs 381 pisteellään.

Kaikki tulokset täällä.