Swedish cup alkaa torstaina Sävsjössä
2.1.2019 klo 10:49
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Suomalaiset ilmakivääri- ja pistooliampujat antavat EM-näyttöjä torstaina Ruotsin Sävsjössä alkavassa Swedish cupissa.

Ilmakiväärissä ja -pistoolissa annetaan lisää EM-näyttöjä Ruotsin Sävsjössä torstaina alkavassa kansainvälisessä Swedish cupissa. Ilma-aseiden EM-kilpailut ovat 16.-25. maaliskuuta Kroatian Osijekissa.

Swedish cup on kansainvälinen ilma-asekilpailu, joka järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2005. Siinä ammutaan kolme erillistä ilmakivääri- ja ilmapistoolikilpailua M-, N-, M20- ja N20-sarjoissa. Torstain lisäksi Sävsjössä kilpaillaan perjantaina ja lauantaina.

Swedish cupiin ovat ilmoittautuneet useat suomalaisen ampumaurheilun huiput Aleksi Lepän ja Juho Kurjen johdolla. Osanottajia on Suomen ja isäntämaa Ruotsin lisäksi muun muassa Saksasta, Virosta, Hollannista ja Intiasta.

Lisää tietoa kilpailusta ja live-seuranta löytyvät täältä. EM-tulostasovaatimukset löytyvät täältä.