Nyt voit ilmoittautua töihin Lahden Maailmancupiin
20.1.2019 klo 17:20
Curt Sjöblom
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

ISSF:n haulikon maailmancup käydään Hollolan Hälvälän ampumaurheilukeskuksessa 13.-23.8.2019.

Tarjolla on runsaasti erilaisia työtehtäviä. Kaikille löytyy jotain eikä hailikkoammunnasta tai ammunnasta ylipäänsä tietäminen ole vaatimus. Löytyy myös runsaasti tehtäviä, jossa englanninkielen osaaminen ei ole tarpeen. Voimme myös tarjota hyvinkin vaativia tehtäviä, joissa erikoisosaamisesi ja/tai kielitaitosi tulee hyvin hyödynnettyä.

Ilmoittautumislomake ja tehtäväluettelo lyhyellä tehtäväkuvauksella löytyy klikkaamalla tästä. Käy katsomassa löytyisikö tästä jotain sinulle. Huomaa, että listassa ei ole ratatuomaritehtäviä, näihin tehtäviin on koulutettu riittävä määrä kotimaisia kansainvälisiä ratatuomareita.

Kaikille toimitsijoille tarjoamme ylläpidon radalla. Kauempaa tuleville voimme tarjota myös majoituksen. Lisäksi normaalit kilpailuvaatetukset ja -varusteet. Tarjoamme tietenkin myös unohtumattoman (positiivisen) kokemuksen kansainvälisessä huippu-urheiluympäristössä.