Hae SEO:n Energiaa-tiimiin mukaan!
23.1.2019 klo 10:33
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Suomalainen Energiaosuuskunta (SEO) kokoaa suomalaisurheilijoiden Energiaa-tiimiä. Hakuaika päättyy helmikuun 10. päivänä.

Suomalainen Energiaosuuskunta (SEO) haluaa auttaa suomalaisia urheilijoita kohti tavoitteitaan, SEO kertoo tiedotteessaan. Energiaa-tiimiin valitaan eri urheilulajien lahjakkuuksia ympäri Suomen. Kaikki tiimin urheilijat jakavat SEO:n arvomaailman ja ovat valmiita tekemään kaikkensa menestyksensä eteen, SEO:n tiedotteessa todetaan.

Tiimin jäsenyys on tarkoitettu yli 16-vuotiaille.

 1. SEO:n Energiaa-tiimiin valitaan eri urheilulajien potentiaalisia menestyjiä ympäri Suomen.
 2. Tiimiin valitaan urheilijoita, jotka jakavat SEO:n arvomaailman ja ovat valmiita tekemään kaikkensa menestyksensä eteen.
 3. Kaikki Energiaa-urheilijat saavat 5 000–10 000 euron stipendin harjoittelunsa ja kilpailemisensa tueksi, laadukkaamman arjen mahdollistamiseen vuoden 2019 aikana.
 4. Energiaa-tiimiin 2019 valitaan yhteensä 3–4 urheilijaa, joista 1–3 avoimella haulla.
 5. Tiimiin voi hakea 60 sekunnin mittaisella esittelyvideolla, jossa hakija voi kertoa perustelut, miksi juuri hän olisi sopiva urheilija tiimiin. Lisää hakemukseesi myös vapaamuotoinen cv.
 6. SEO pidättää oikeuden käyttää hakemusvideoita omassa markkinoinnissaan.
 7. Hakuaikaa on 10.2.2019 asti, ja valitut urheilijat julkaistaan helmikuun aikana.
 8. SEO perustaa kotisivuilleen Energiaa-blogin, jossa urheilijat raportoivat säännöllisesti harjoittelustaan, kilpailemisestaan, tavoitteistaan ja ajatuksistaan vuoden varrella.
 9. Tiimiin valitut urheilijat esitellään maaliskuun alussa järjestettävässä tiedotustilaisuudessa.
 10. Energiaa-tapaamisia järjestetään avaustapahtuman lisäksi 1–3 kappaletta. Silloin mukana ovat kaikki tiimin urheilijat.

  Hakemusvideoiden linkit ja cv:t 10.2. mennessä osoitteeseen: energiaa@seo.fi.