Mopsi Veromaa Malagan trapin voittoon
27.1.2019 klo 21:23
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Mopsi Veromaa voitti ja Marika Salmi sijoittui toiseksi Malaga GP:n trapissa. Ison-Britannian Kirsty Barr oli kolmas. (Kuva: Pekka Maunula)

Mopsi Veromaa voitti naisten trapin Malaga GP:ssä Espanjassa. Marika Salmi oli toinen. Matias Koivu sai hopeaa poikien trapissa.

Espanjan Malagassa päättyi sunnuntaina kansainvälinen haulikkolajien GP-kilpailu. Sibbo Skyttegillen Mopsi Veromaa voitti naisten trapin, ja Orimattilan Seudun Urheiluampujien Marika Salmi sai hopeaa. Veromaa voitti finaalissa Salmen 42-40. Peruskilpailussa he rikkoivat 113 ja 115 kiekkoa. OSU:n Noora Antikainen oli neljäs. Hänen peruskilpailunsa tulos oli 114.

Matias Koivu (OSU) sijoittui toiseksi poikien trapissa. Ison-Britannian Thomas Betts vei voiton finaalissa 40-38. Koivun peruskilpailun tulos oli 116. Juho Mäkelä (OSU) oli kymmenes tuloksellaan 107.

Eemil Pirttisalo (Ruotsalon Metsästysyhdistys) oli miesten trapissa paras suomalainen, kun hän sijoittui yhdeksänneksi (119). Hän putosi finaalista uusinnan jälkeen. Peruskisan ykkönen oli tuloksen 124 tehnyt Ison-Britannian Matthew Holley. Hän jäi finaalissa toiseksi, kun voiton vei maanmies Mike Wixey (46-44).