Krister Holmberg Lingolsheimin tuplakisan kolmas
16.2.2019 klo 21:58

Krister Holmberg sijoittui kolmanneksi Ranskan GP-kisassa. (Kuva: Ville Häyrinen)

Krister Holmberg on sijoittunut kolmanneksi ja Topi Hulkkonen neljänneksi, kun Ranskan Lingolsheimissa ammuttiin lauantaina liikkuvan maalin kansainvälisen GP-kilpailun normaalijuoksut.

Ranskan Lingolsheimissa järjestetään viikonloppuna liikkuvan maalin kansainvälinen GP-kilpailu. Lauantaina ammuttiin 10m normaalijuoksut, ja sunnuntaina ovat vuorossa 10m sekajuoksut.

Päivän erikoisuus oli se, että normaalijuoksuissa ammuttiin kaksi peruskilpailua, joiden perusteella neljä parasta pääsi mitaliotteluihin. Topi Hulkkonen (Etelä-Saimaan Ampujat) sijoittui peruskilpailujen jälkeen kolmanneksi ja Krister Holmberg (Raseborgs Skyttar) neljänneksi. Heidän tuloksensa olivat 1139 (566+573) ja 1135 (565+570).

Tshekin Jonas Bedrich teki parhaan tuloksen 1144. Saksan Kris Grossheim oli peruskisan kakkonen 1141 pisteellään. Bedrich voitti lopulta myös kultamitaliottelun. Holmberg sijoittui kolmanneksi ja Hulkkonen neljänneksi.

Lapuan Seudun Ampujien Aaro Vuorimaan tulos 1114 (559+555) oli seitsemänneksi paras.

Holmberg ja Vuorimaa on nimetty Suomen liikkuvan maalin EM-joukkueeseen. Ilma-aseiden EM-kilpailut ovat Kroatian Osijekissa 16.-25. maaliskuuta.