Krister Holmberg hyvässä vireessä Ranskassa
17.2.2019 klo 14:55
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Krister Holmberg oli hyvässä vireessä, kun liikkuvan maalin kansainvälinen GP-kilpailu päättyi sunnuntaina Ranskan Lingolsheimissa. Hän sijoittui 10m sekajuoksuissa toiseksi mainiolla tuloksella 386.

Kaksipäiväinen kansainvälinen liikkuvan maalin GP-kilpailu päättyi sunnuntaina Ranskan Lingolsheimissa. Tänään ammuttiin 10m sekajuoksut. Raseborgs Skyttar -seuraa edustava Krister Holmberg tähtäsi 386 pistettä ja sijoittui toiseksi. Voiton vei Tshekin Jonas Bedrich tuloksellaan 388.

Etelä-Saimaan Ampujia edustava Topi Hulkkonen oli kolmas, kun hän teki tuloksen 379. Aaro Vuorimaa (Lapuan Seudun Ampujat) kilpaili nyt miesten sarjassa sijoittuen neljänneksi. Hän jäi kolmen pisteen päähän ennätyksestään tuloksellaan 375.

Holmberg ja Vuorimaa on nimetty Suomen liikkuvan maalin EM-joukkueeseen. Ilma-aseiden EM-kilpailut ovat Kroatian Osijekissa 16.-25. maaliskuuta.