Hae ampumaurheilun yläkoululeiritykseen Tanhuvaaran Urheiluopistolle
22.3.2019 klo 18:26
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Tanhuvaaran Urheiluopiston valmennuskeskus toteuttaa yhteistyössä Olympiakomitean ja Ampumaurheiluliiton kanssa 7.-9.-luokkalaisille suunnattua yläkoululeiritystä. Leirityksen tavoitteena on urheilijana kasvaminen ja monipuolinen sekä laadukas harjoittelu. Leiritys antaa hyvän pohjan perusasteen suorittamisen jälkeen ponnistaa esimerkiksi urheilulukio -maailmaan!

Lukuvuonna 2019-2020 toteutetaan lajiryhmittäin neljän leirin malli. Leiritys on tarkoitettu tavoitteellista urheilu-uraa suunnitteleville 7.-9. luokkalaisille nuorille. Ammunnan lajiryhmään voivat hakea myös 2. asteella opiskelevat. Leirityksen tavoitteena on tavoitteellisen urheilijanpolun rakentamistyön aloittaminen ja sen kokonaisvaltainen tukeminen.

Ammunnan lajiryhmä haku Tanhuvaaran urheiluopistolle 10.5.2019 mennessä.

Täytä sähköinen hakulomake tästä.

Ampumaurheilun yläkoululeiritys 2019-20
Tanhuvaaran Urheiluopisto pdf  Ampumaurheilu 2019-20

Lisätietoa myös Leppä.fi