Suomeen kultaa ja kaksi hopeaa compak sportingin maailmancupissa
1.4.2019 klo 20:16
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Compak sportingin maailmancup päättyi maanantaina hyvään suomalaismenestykseen. Oliver Ojansuu sai kultaa ja Matias Blomster hopeaa nuorten sarjassa, ja Juha Kytömaa oli toinen Senior-sarjassa.

Vilkas ampumaurheiluviikko päättyi maanantaina Kyproksen Larnakassa. Siellä järjestettiin ensin sportingin ja sitten compak sportingin maailmancup. Suomalaiset menestyivät hyvin molemmissa kilpailuissa.

Oliver Ojansuu voitti tänään nuorten sarjan tuloksellaan 180. Matias Blomster varmisti Suomen kaksoisvoiton tuloksellaan 174. Isäntämaan Nicolas Mavroudi oli kolmas (171).

Blomster voitti lauantaina sportingin, kun Ojansuu sijoittui uusinnan jälkeen kolmanneksi.

Naisten sportingin kilpailussa kolmanneksi sijoittunut Liina Laine oli tänään neljäs. Ison-Britannian Amy Easeman sai pronssia neljä pistettä paremmalla tuloksella kuin Laine (177-173). Venäjä otti tässäkin lajissa kaksoisvoiton, mutta nyt Aigul Mubarashkina voitti ja Inna Alexandrovna oli toinen (182-181). Sportingissa heidän sijoituksensa olivat toisinpäin.

Senioreissa Kyproksen Antonis Antoniou otti voiton tuloksellaan 178. Sportingin lauantaina voittanut Juha Kytömaa otti nyt hopeaa, kun hän voitti shoot offissa Kyproksen Thanos Ellinasin 21-19. Uusintaan mentiin, kun miehet ampuivat tasatuloksen 174-174.

Kaikki tulokset löydät täältä.