Sebastian Långström ennätyksellään 13:s Pilsenin GP:ssä
3.5.2019 klo 18:34

Pilsenin kansainvälinen GP-kilpailu jatkui Tshekissä perjantaina. Sebastian Långström oli 13:s miesten pienoiskiväärin asentokilpailussa ja Heikki Lähdekorpi sijoittui kuudenneksi liikkuvan maalin 10m normaalijuoksuissa.

Kansainvälinen Liberation GP jatkui perjantaina Tshekin Pilsenissä. Kilpailu järjestetään jo 50. kerran.

Pilsenissä nähtiin tänäänkin useita suomalaisia kilpailemassa. Kyrkslätt Skytteföreningenin Sebastian Långström osoitti oivaa virettään tekemällä ennätyksensä miesten 50m pienoiskiväärin asentokilpailussa (3×40 ls), kun hän tähtäsi 1170 pistettä (polvi 392, makuu 397, pysty 381). Hän kohensi ennätystään neljällä pisteellä ja sijoittui 13:nneksi. Finaaliraja oli 1174.

Långström sivusi entistä ennätystään Pekingin maailmancupissa runsas viikko sitten.

Joni Stenström (Raseborgs Skyttar) jäi viisi pistettä ennätyksestään ja teki tuloksen 1169 (385+396+388). Hän oli kisan 18:s. Cristian Friman (Esbo Skytteförening) oli 32:s tuloksellaan 1166 (390+395+381).

Marianne Palo (Isonkyrön Metsästys- ja Ampumaseura) sijoittui naisten 10m ilmakiväärissä parhaana suomalaisena 20:nneksi. Palon tulos oli 622,0, kun finaaliraja oli 3,5 pistettä parempi.

Lehtimäen Ampujien Marko Talvitie sijoittui 30:nneksi miesten 25m pistoolissa. Hänen tuloksensa oli 560 (282+278).

Suomalaisia kilpailee Pilsenissä myös liikkuvan maalin lajeissa. Heikki Lähdekorpi (Satakunnan Ampujat) oli kuudes miesten 10m normaalijuoksuissa tuloksellaan 574. Hän jäi niukasti ulos mitaliotteluista. Krister Holmbergin (Raseborgs Skyttar) tulos oli 561. Aaro Vuorimaa (Lapuan Seudun Ampujat) tähtäsi 556 pistettä ja Niklas Hyvärinen (RS) 555 pistettä. Tshekin Bedrich Jonas oli kisan ykkönen.