Tommi Takanen rikkoi 120 kiekkoa Brnossa
19.5.2019 klo 20:13

Tommi Takanen ja kolmas sija Brnon kansainvälisessä kilpailussa. (Kuvat: Vesa Törnroos)

Tommi Takanen teki skeetin peruskilpailussa tuloksen 120 Tshekin Brnossa järjestetyssä kansainvälisessä kilpailussa. Hän sijoittui finaalissa kolmanneksi.

Tshekin Brnossa järjestettiin viikonloppuna kansainvälinen skeetin ja trapin Memorial M. Bednarika -kilpailu. Lahden Ampumaseuraa edustava Tommi Takanen teki miesten skeetin peruskilpailussa tuloksen 120. Finaalissa hän sijoittui kolmanneksi.

LAS:n Vesa Törnroos ja OSU:n Simo Köylinen tekivät miesten trapissa tuloksen 110. Finaaliraja oli 116.

Poikien trapissa OSU:n Matias Koivu ja isäntämaan Vaclav Navratil ampuivat finaalissa tasatuloksen 40-40. Koivu sijoittui toiseksi, kun hän hävisi uusinnan 0-1. Koivun peruskilpailun tulos oli kisan paras eli 115. OSU:n Patrik Nummela oli neljäs. Hän rikkoi peruskilpailussa 113 kiekkoa.

Matias Koivu oli toinen poikien trapissa.

Kaikki tulokset oheisessa liitteessä: MMBBB-2019-Oficiální-výsledky