Polar GP:ssä yksi kisapäivä jäljellä
25.5.2019 klo 16:26
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Eetu Kallioinen (A-HA) on miesten skeetissä parhaana suomalaisena kolmantena. Hänen tuloksensa on 97/100. (Kuva: Lassi Palo)

Kansainvälinen Polar GP järjestetään viikonloppuna Hollolan Hälvälässä. Kolmipäiväisestä kilpailusta on jäljellä enää viimeinen päivä, jolloin skeetissä ja trapissa ammutaan viimeiset 25 kiekkoa ja finaalit.

Hollolan Hälvässä järjestetään tänä viikonloppuna kansainvälinen Polar GP, jossa kilpaillaan skeetissä ja trapissa. Kolmipäiväisestä kilpailusta on ammuttu nyt kaksi eli 100/125 kiekkoa. Sunnuntaina ammutaan viimeiset 25 kiekkoa ja finaalit.

Polar GP on viimeinen näyttökilpailu haulikkolajien MM-kilpailuihin, jotka järjestetään Italian Lonatossa 30.6.-11.7.

Polar GP:n tilanteet löydät täältä.