Eetu Kallioinen hyvässä vireessä Polar GP:ssä
26.5.2019 klo 18:45
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Eetu Kallioinen voitti miesten skeetin Polar GP:ssä. (Kuva: Lassi Palo)

Ala-Hämeen Ampujien Eetu Kallioinen oli hyvässä vireessä, kun kansainvälinen Polar GP päättyi sunnuntaina Hollolassa.

Hollolan Hälvälässä järjestettiin viikonloppuna kansainvälinen skeetin ja trapin Polar GP. Ensimmäinen kilpailupäivä ol perjantai, ja viimeiset sarjat ja finaalit ammuttiin tänään sunnuntaina.

Polar GP oli viimeinen näyttökilpailu haulikkolajien MM-kilpailuihin, jotka järjestetään Italian Lonatossa 30.6.-11.7. Suomen Ampumaurheiluliitto nimeää MM-joukkueen 29. toukokuuta.

Ala-Hämeen Ampujien Eetu Kallioinen oli hyvässä vireessä miesten skeetissä, kun hän rikkoi peruskilpailussa 122 kiekkoa ja voitti finaalin tuloksellaan 59. Finaalin tulos sivuaa Aleksi Ahokkaan kaksi vuotta sitten tekemää SE:tä.

SSG:n Heidi Hämäläinen voitti naisten skeetin, kun hän rikkoi finaalissa 50 kiekkoa. RSA:n Niina Aaltonen oli toinen tuloksellaan 44. He tekivät peruskisassa tuloksen 112.

Veli-Matti Matikainen (SSG) sijoittui miesten trapissa parhaana suomalaisena toiseksi (41), kun voiton vei Belgian Peeters Yannick (42). Matikaisen peruskisan tulos oli 117. OSU:n Jukka Laakso oli peruskilpailun paras tuloksellaan 119. Hän oli finaalissa kuudes.

Ison-Britannian Kirsty Barr voitti naisten trapin, ja Satu Mäkelä-Nummela (OSU) oli toinen. Mäkelä-Nummelan peruskilpailun tulos oli 108. Kolmanneksi sijoittunut Marika Salmi (OSU) teki peruskisan parhaan tuloksen 115. Kuudenneksi sijoittuneen Mopsi Veromaan (SSG) peruskilpailun tulos oli 114.

Kaikki tulokset oheisissa liitteissä.

Polar GP2019_SKEET_lopputulos
Polar GP2019_SKEET_joukkue_kierros_5
Polar GP2019_TRAP_lopputulos
Polar GP2019_TRAP_joukkue_kierros_5