Helle haastoi Kultahippuampujia Hyvinkäällä
27.7.2019 klo 22:59
Heidi Lehikoinen

Uimaan suuntasi moni, kun ampumasuoritukset Hyvinkäällä ruutiaseiden Kultahippufinaaleissa oli tehty. Helteisissä kilpailuissa nähtiin aiempien vuosien malliin iloisia onnistumisia ja tarkkaa keskittymistä.

Kiväärin makuukilpailussa 10T-sarjan mestaruuden vei HSA:n Sini Ojanperä (191) ennen AsAS:n Matias Kaukolaa (187) ja KA:n Danie Lindqvistiä (184). Sarjan joukkuekilpailun voitti Asikkalan Ampumaseura ennen Kauhavan Ampujien kahta joukkuetta.

12T-sarjassa YK:n Milena Säily voitti tuloksella 195 ennen KA:n Jussi Ahopeltoa (194) ja SaSA:n Helmi Pietinaljoa (192).  Joukkuekilpailun voitti Kauhavan Ampujat.

Kiväärin makuukilpailun 14T-sarjassa RS:n Nicole Kamila voitti tuloksella 289 ennen AsAS:n Anton Kuokkasta (288, 0x) ja KaA:n Alexandra Rosenlewiä (288, 6x). Joukkuekilpailun voitti Kankaanpään Ampumaurheilijat ennen Asikkalan Ampumaseuraa ja Kauhavan Ampujia.

25 metrin pistoolilla 12T-sarjan voitti HVA:n Lumi Saikkonen tuloksella 191. K-SMAS:n Severi Käsnänen oli toinen (180) ja K-SMAS Janne Makkonen kolmas (176). Isonkyrön Metsästys- ja Ampumaseura vei voiton.

14T-sarjan pistoolin voitti SodA:n Veera Piirainen (242) ennen AsAS:n Oiva Kasurista (235) ja IMAS:n Matilda Pispaa (232). Joukkuekilpailun voitti Asikkalan Ampumaseura ennen Isonkyrön Metsästys- ja Ampumaseuraa.

Tulokset

Kuvatunnelmia Facebookissamme, ohessa palkintotunnelmia kiväärin joukkuekilpailuista (nämä kuvat: Timo Rautio)