MM-Sydney päättyi Jarkko Myllyn 14. sijaan
18.10.2019 klo 09:09

Jarkko Mylly sijoittui 14:nneksi R6-luokan 50m pienoiskiväärin makuukilpailussa, kun para-ampumaurheilun MM-kilpailut päättyivät perjantaina Australian Sydneyssä.

Para-ampumaurheilun MM-kilpailut päättyivät perjantaina Australian Sydneyssä. Jarkko Mylly (Haapajärven Ampumaseura) kilpaili R6-luokan 50m pienoiskiväärin makuukilpailussa.

Mylly selvitti eilen tiensä karsinnasta tämän päivän varsinaiseen kilpailuun, kun hän teki tuloksen 602,3. Tänään hänen peruskilpailunsa oli 610,9, jolla hän sijoittui 14:nneksi. Finaaliraja oli 616,2.

– Kisat on kisattu ja ihan kohtuutulokseen päätetty. Tekeminen oli hieman liian totista ja rentous puuttui, mikä sitten näkyi tuloksessa, Mylly sanoi.

– Nyt kun pääsen takaisin kotiin, saan tilanteen normalisoitua. Kyllä kauas on pitkä matka! Onneksi joukkuehenki on ollut hyvä, sillä ilman näin hyvää porukkaa olisi ollut pitkät kaksi viikkoa. No, ensi vuotta varten tehdään kovasti töitä ja tavoite on Tokiossa. Harjoittelu jatkuu taas kotona.

Mylly on jo saavuttanut maapaikan Tokion paralympialaisiin 2020.

Saksan Natascha Hiltrop teki peruskilpailun parhaan tuloksen 622,5. Finaalissa voiton vei Ison-Britannian Matt Skelhon, joka oli toiseksi sijoittunutta Hiltropia 3,6 pistettä parempi. Skelhonin finaalin voittotulos 251,4 pistettä on uusi maailmanennätys. Israelin Julia Tshernoy oli kolmas.

Para-ampumaurheilun MM-kilpailut
9.-19.10. Sydney, Australia

Tuloksia pe 18.10.

R6 50m pienoiskivääri 60 ls makuu + finaali: 1) Matt Skelhon Iso-Britannia 251,4/ME (619,8), 2) Natascha Hiltrop Saksa 247,8 (622,5), 3) Julia Tshernoy Israel 225,6 (616,6), 4) Chao Dong Kiina 205,3 (616,2), 5) Irina Shchetnik Ukraina 184,7 (616,4), 6) Sidhartha Babu Intia 163,0 (616,6), 7) Doron Shaziri Israel 141,0 (616,3), 8) Anton Zappelli Australia 120,1 (619,6), … 14) Jarkko Mylly 610,9. 50 osanottajaa.

Lisää kisoista täällä. Kaikki tulokset täällä.