Cristian Frimanille hopeaa Tanskassa
1.12.2019 klo 20:38

Cristian Friman saavutti kakkossijan LF Openin päätöspäivänä.

Tanskan Eskilstrupissa järjestettiin viikonloppuna kansainvälinen ilma-asekilpailu LF Open. Kolme päivää kestäneissä kisoissa parhaan suomalaissijan saavutti Cristian Friman viimeisenä kilpailupäivänä.

ESF:n Cristian Friman otti sunnuntaina hopeaa (sarjat 622,8 ja 247,9) poikien ilmakiväärin finaalissa, jossa ero voittajaan oli vain 0,2 pistettä. Seuratoveri Luukas Koota oli ottanut pronssia (sarjat 613,8 ja 225,3) jo toisena kilpailupäivänä. Pojat olivat finaalissa joka päivä, ja heidän lisäkseen RS:n Joni Stenström oli miesten ilmakiväärissä kahdesti finaalissa.

LF Openiin osallistui seitsemän ampujaa Suomesta (K-UAS neljä, ESF kaksi ja RS yksi). K-UAS:n poikanelikolle kisat tarjosivat kansainvälistä kokemusta. Roni Airo oli ensimmäisenä päivänä 9. sijalla eli juuri finaalin ulkopuolella. Yhteensä kisoissa oli osallistujia kahdeksasta Länsi-Euroopan maasta.