Topi Hulkkonen tähtäsi voittoon Eskilstunassa
8.12.2019 klo 18:05
Sami Heikkilä
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Liikkuvan maalin kansainväliset kilpailut saatiin päätökseen tänään Ruotsin Eskilstunassa. Parasta osaamistaan kilpailuissa näytti Etelä-Saimaan Ampujien Topi Hulkkonen, joka voitti 10m sekajuoksut. 

Topi Hulkkonen (Kuva: Lassi Palo)

Ruotsin Eskilstunassa järjestetyssä kansainvälisessä kilpailussa nähtiin tänään huippu suorituksia. Topi Hulkkonen ampui peruskilpailussa tuloksen 381 ja pääsi uusimaan voitosta Ruotsin Jesper Nybergiä kanssa. Hulkkonen tähtäsi uusinnassa kaksi kymppiä ja voitti ruotsalaisen pistein 20-18. Heikki Lähdekorpi ampui myös hienosti tuloksen 377 sijoittuen kilpailussa kolmanneksi. Niklas Hyvärinen (RS) ja Krister Holmberg (RS) ampuivat tänäänkin saman tuloksen 376, jolla sijoittuivat kilpailussa sijoille 4. ja 5.

– Päivän ammunnat alkoivat olemaan ihan ok tekemistä. Toisella puoliskolla oli pieniä vaikeuksia ekan sarjan alussa. Uusinta meni omasta mielestä hyvin varmalla otteella. Tästä on hyvä lähteä parantamaan tuloksia kauden mittaa ylöspäin, kommentoi kisan voittaja Topi Hulkkonen.

Nuorissa Aaro Vuorimaa (LSA) ampui kolmanneksi tuloksellaan 373. Mikko Hakala (K-64) sijoittui neljänneksi tuloksellaan 364, Ida Heikkilä (KeuSA) sijalle 6. tuloksella 357 ja Toni Annala (JjA) seitsemänneksi pistein 334.

Tulokset:

2019-12-08 mix Senior

2019-12-08 mix junior