Maailman kärkiampuja Apurvi Chandela kilpailemaan Tanhuvaaraan
12.12.2019 klo 13:06
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Suomalaisampujat saavat kovan haasteen, kun tammikuussa järjestettäviin EM-näyttökilpailuihin ja Leppä GP -kilpailuun on ilmoittautunut naisten kivääriammunnan maailman parhaiden joukkoon kuuluva Intian Apurvi Chandela.

Haminan Ampumaseura (HAS) järjestää EM-näyttökilpailut ja Grand Prix of Leppa.fi part VI -kilpailun Savonlinnassa sijaitsevalla Tanhuvaaran urheiluopistolla 10.-12. tammikuuta.

EM-näyttökilpailuissa kivääriampujat pyrkivät saamaan kolmen parhaan kisatuloksen keskiarvon yli 624 pisteen, joka on Ampumaurheiluliiton asettama rajatulos miehille ja naisille Puolan Wroclawissa 23.2.-2.3. ammuttaviin ilma-aseiden EM-kisoihin. Ilmapistoolilla tulosraja miehillä on 575 ja naisilla 570. Wroclawissa on jaossa kaksi olympiamaapaikkaa kussakin henkilökohtaisessa olympialajissa.

Tanhuvaaraan on ilmoittautunut Intian Apurvi Chandela, joka voitti tänä vuonna naisten 10m ilmakiväärin maailmancupit Delhissä ja Münchenissä. Rio de Janeiron maailmancupissa Chandela juhli parikilpailun voittoa Deepak Kumarin kanssa. Chandela ampui olympiamaapaikan Intialle viime vuoden MM-kilpailuissa Etelä-Korean Changwonissa.

Chandela oli marraskuussa ISSF:n naisten ilmakiväärin maailmanlistan ykkönen. Tuoreimmalla, joulukuun alussa julkistetulla listalla hän oli kolmas.

Lisää tietoa kilpailuista täällä.

Lähde: leppa.fi