Heikki Lähdekorpi ja Tomi-Pekka Heikkilä päivän parhaat Porin Talvikisoissa
4.1.2020 klo 19:48
Sami Heikkilä

Vuosikymmenen ensimmäiset liikkuvan maalin kansalliset kilpailut käytiin tänään Porissa. Päivän parhaista tuloksista vastasivat Satakunnan Ampujien Heikki Lähdekorpi ja Kymppi 64:n Tomi-Pekka Heikkilä. Kilpailut ovat näyttökilpailut talven Euroopan mestaruuskilpailuja varten.

Kuvassa päivän parhaat Tomi-Pekka Heikkilä ja Heikki Lähdekorpi. (Kuva: Sami Heikkilä)

Liikkuvan maalin normaalijuoksuilla peruskilpailun parhaasta tuloksesta vastannut Tomi-Pekka Heikkilä (574) raivasi tiensä voittoon myös medal matchissa. Finaalissa vastaan asettunut Heikki Lähdekorpi (569) taipui lopulta pistein 8-6. Pronssiottelussa ampuivat Kymppi 64:n Sami Heikkilä (567) ja RS:n Niklas Hyvärinen (568). Ottelun vei Sami pistein 6-2.

Sekajuoksuilla kärkikaksikko vaihtoi paikkoja, kun Lähdekorpi voitti kisan tuloksella 384. Tomi-Pekka Heikkilä seurasi pisteen perässä tuloksellaan 383. Kolmanneksi ampui nuorten sarjoja hallitseva Lapuan seudun ampujien Aaro Vuorimaa pistein 381.

Naisten sarjassa voittoon ampui Henna Vehviläinen (Kymppi 64) tuloksillaan 543 ja 354.

N20 sarjan parhaat tulokset ampui Ida Heikkilä (Kymppi 64) tuloksilla 542 ja 368. Toisena Aino Vaittinen (TUA) 498 ja 331.

M20 sarjassa normaalijuoksut voitti Mikko Hakala (Kymppi 64) pistein 542. Sekajuoksuilla parhaan tuloksen ampui Toni Annala (JjA) voittaen kisan pistein 361.

M50 sarjaa hallitsi Markku Jetsonen (KAMS) tuloksillaan 371 (nj) ja 369 (sj).

M60 sarjassa päivän paras oli Matti Suoranta (Kymppi 64) tuloksilla 336 (nj) ja 350 (sj).

Y70 sarjassa voittoon ampui Lassi Nummi (SA) pistein 247 (nj) ja 248 (sj).