Puolustusvoimat palkitsi Tomi Aspholmin Vuoden sotilasvalmentajana
16.1.2020 klo 18:12
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Tomi Aspholm palkittiin tänään Vuoden sotilasvalmentajana. (Kuva: Puolustusvoimat/Mari Ukkonen)

Puolustusvoimat nimesi Tomi Aspholmin Vuoden sotilasvalmentajaksi, kun se järjesti torstaina Helsingissä vuoden 2019 sotilasurheilijoiden palkitsemistilaisuuden.

Helsingissä Säätytalolla torstaina pidetyssä tilaisuudessa palkittiin viime vuoden aikana menestyneitä sotilasurheilijoita ja joukko-osastoja.

Vuoden sotilasvalmentajaksi valittiin kapteeni Tomi Aspholm Urheilukoulusta Kaartin jääkärirykmentistä. Hän on toimitut Urheilukoulun haulikkoampujien valmentajana vuosina 2004-2009, 2011-2015 ja 2016-2019.

Lisäksi hän on toiminut menestyksekkäästi Puolustusvoimien haulikkoryhmän valmentaja vuodesta 2014 lähtien. Aspholmin valmennettava, Oskari Kössi, saavutti viime vuonna sotilaiden maailmankisoissa joukkuehopeaa ja henkilökohtaisessa kilpailussa 6. sijan. Lisäksi hän oli Lahden maailmancupissa 5:s, SM-kilpailuissa hopealla, EM-kilpailuissa 14:s ja MM-kisoissa 16:s.

Aspholm, 40, edustaa Lounais-Hämeen Ampujia ja on menestynyt itsekin skeet-ampujana.

Vuoden sotilasurheilijana palkittiin painija Elias Kuosmanen ja Vuoden varusmiesurheilijana myös painija eli Arvi Savolainen.

Lisää aiheesta täällä.

Lähde: Puolustusvoimien tiedote 16.1.