Lähdekorpi ja Heikkilä kaksoisvoittoon Pilsen GP:ssä
6.2.2020 klo 17:07
Sami Heikkilä

Heikki Lähdekorpi ja Tomi-Pekka Heikkilä ampuivat kaksoisvoittoon liikkuvan maalin normaalijuoksuilla Pilsen GP:ssä Tsekissä. Ida Heikkilälle pronssia.

Kaksoivoiton Suomeen tuoneet Tomi-Pekka Heikkilä ja Heikki Lähdekorpi onnittelemassa toisiaan kilpailun päätyttyä

Suomen liikkuvan maalin ampujat näyttivät tänään parastaan Tsekin Pilsenissä. Miesten sarjassa Heikki Lähdekorpi ja Tomi-Pekka Heikkilä ampuivat hyvät normaalijuoksujen peruskilpailun tulokset 575 ja 573, joilla he etenivät medal matchiin.

Medal matchissa Lähdekorpi päihitti Tsekin Jonaksen erin 6-3. Heikkilä puolestaan voitti Venäjän Stepanovin erin 6-4. Näin ollen vuorossa oli suomalaisfinaali. Finaalin voittoon ampui lopulta Heikki Lähdekorpi pisten 6-3. Tomi-Pekka Heikkilälle hopeaa.

Aaro Vuorimaa oli kilpailussa viides tuloksellaan 559 ja Krister Holmberg kuudes pistein 557.

Naisten sarjassa Ida Heikkilä ampui huipputuloksen 556, jolla hän sijoittui kilpailussa kolmanneksi.

-Meillä oli tänään hyvä päivä niin kuin aiemmin ennustin. Huomenna jatketaan yhtä tarkasti, kommentoi valmentaja Ville Häyrinen.