Liikkuvan maalin tehoryhmä harjoitteli kovaa Kangasalla
10.2.2020 klo 07:57
Sami Heikkilä
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Liikkuvan maalin tehoryhmä piti kauden kolmannen leirinsä viikonloppuna Kangasalla.

Kuvassa: Antti Vuorinen, Mikko Hakala, Aino Vaittinen, Toni Annala ja Sami Heikkilä

Liikkuvan maalin nuoret toivot eli tehoryhmä harjoitteli viikonloppuna tehokkaasti Kymppi 64 ilma-aseradalla Kaivannossa. Leiri piti sisällään yhdessä tehtäviä harjoituksia, tasapainon testausta, tekniikoiden ja aseiden hienosäätöä sekä kovia laukausmääriä joka päivä.

-Meidän jokaisella leiriviikolla pyritään ampumaan kovaviikko, joka tarkoittaa 1000-1500 laukausta. Tähän on jokainen urheilija kyllä pystynyt ja kehitystä on tapahtunut jokaisen leirin jälkeen, kertoo valmentaja Sami Heikkilä

Tehoryhmän yhtenä tarkoituksena on toimia ponnahduslautana maajoukkueeseen. Tässä liikkuva maali on onnistunut hyvin. Ryhmästä Mikko Hakala (Kymppi 64) ja Toni Annala (JjA) ovat mukana EM-kisajoukkueessa ja leiri toimikin viimeisenä valmistautumisena ennen ensimmäisiä arvokilpailuja.

Liikkuvan maalin leireillä on ollut mukana myös fysioterapeutti Antti Vuorinen, joka on keskittynyt viimeiset kaksi vuotta urheilijoiden tasapainon testaukseen ja kehittämiseen. Kotona tehdyt harjoitteet ovat parantaneet tuloksia ja kehittyminen on ollut selkeästi mitattavissa.

Tehoryhmä jatkaa tehokkaasti kohti kevättä. Harjoitussuunnitelmat on laadittu ja niitä noudattamalla urheilijat kehittyvät varmasti.

Aino Vaittinen harjoittelemassa tasapainolaudan kanssa. Antti Vuorinen oikealla ohjeistamassa.
Antti Vuorinen testaamassa Toni Annalan tasapainoa.
Mikko Hakala ja Toni Annala tekemässä yhteisharjoitusta, joita leireillä tehdään useita.