Kokous- ja koulutuspäivä sekä PM-kilpailut siirretään
18.3.2020 klo 07:43
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Ampumaurheiluliiton hallitus on tiistain kokouksessaan päättänyt siirtää kokous- ja koulutuspäivää, jonka piti olla 25. huhtikuuta. Myös PM-kilpailut siirtyvät myöhempään ajankohtaan.

Ampumaurheiluliiton hallitus päätti tiistain kokouksessaan siirtää kokous- ja koulutuspäivää. Lauantaina 25. huhtikuuta piti alkuperäisen suunnitelman mukaan olla liittovaltuuston kevätkokous, ylimääräinen liittokokous ja seurakoulutustapahtuma Vantaan Tikkurilassa.

Hallitus päätti, että liittovaltuuston kokous siirretään alustavasti sunnuntaille 14. kesäkuuta ja perutaan ylimääräinen kokous. Sääntöasia käsitellään sääntömääräisessä kokouksessa syksyllä.

Seurakoulutuskiertue aloitetaan vasta kesälomakauden jälkeen.

PM-kilpailut on myös päätetty siirtää myöhempään ajankohtaan. Ne piti järjestää 4.-7. kesäkuuta Kouvolan Tyrrissä ja Orimattilassa. Kisojen uutta ajankohtaa selvitetään parhaillaan.

Ampumaurheiluliiton hallitus toivoo, että PM-kilpailut pystyttäisiin järjestämään elokuussa, sillä syyskuussa päivän lyheneminen vaikuttaa jo kisojen läpiviennin mahdollisuuksiin.