Tommi Takanen voitti skeetin Asepaja GP:n
7.6.2020 klo 19:13
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Tommi Takanen voitti Ylistarolla järjestetyn skeetin Asepaja GP:n.

Ylistarolla ammuttiin viikonloppuna skeetin Asepaja GP. Lahden Ampumaseuraa edustava Tommi Takanen oli peruskilpailun ykkönen tuloksellaan 119 (25+25+22+23+24). Finaalissa hän rikkoi 50/60 kiekkoa ja voitti kisan.

Tämä oli Takasen kauden ensimmäinen kotimaan kilpailu.

– Peruskisassa ammuin kauden tähän asti parhaan tulokseni, hän sanoi.

– Kilpailu käytiin vaihtelevassa kelissä, kovassa tuulessa ja ajoittaisessa vesisateessa. Peruskilpailun tulokseeni olen tyytyväinen, mutta täyden päivätyön joutui tekemään, jotta sai 119 kiekkoa poimittua. Finaali olikin sitten täyttä tuulilottoa. Tulos oli surkea, mutta se riitti voittoon.

Kaikki tulokset löytyvät täältä.