AVI: Heinäkuussa kokoontumisrajoitus edelleen 50 henkeä
17.6.2020 klo 09:11
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Aluehallintoviraston mukaan heinäkuussa kokoontumisrajoitus on edelleen 50 henkeä, suuremmat yleisötilaisuudet mahdollisia erityisjärjestelyin. 

Aluehallintovirastojen uusien määräysten mukaan korkeintaan 50 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ovat heinäkuussa sallittuja. Jos järjestelyissä noudatetaan THL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjetta, 51-500 henkilön tilaisuuksia voi järjestää.

Tietyin lisäedellytyksin alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voi 1.7. alkaen järjestää myös yli 500 henkilön tapahtuman. Tapahtumajärjestäjä vastaa tapahtuman toteuttamisesta siten, ettei koronavirukseen liittyvä tautililanne pahene.

Aluehallintovirastot ovat tehneet 16. kesäkuuta tartuntatautilain mukaiset päätökset, joilla kielletään kaikki yli 50 hengen sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset 31. heinäkuuta asti.

Aiheesta lisää täällä.