Suomalaisille kolmoisvoitto Virossa
21.6.2020 klo 20:36
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Suomalaisia kivääriampujia kilpaili ensimmäisen kerran koronaviruksen aiheuttaman tauon jälkeen Virossa järjestetyssä kilpailussa. Aleksi Leppä, Sebastian Långström ja Juho Kurki ottivat kolmoisvoiton.

Viron Elvassa järjestettiin sunnuntaina kansainvälinen 50m pienoiskiväärin asentokilpailun (3×40 ls) kutsukilpailu, johon osallistui suomalaisia kiväärin maajoukkueampujia. Neljän maailmanmestarin muistokilpailussa Aleksi Leppä (Haminan Ampumaseura), Sebastian Långström (Kyrkslätt Skytteförening) ja Juho Kurki (Kankaanpään Ampumaurheilijat) ottivat finaalissa kolmoisvoiton.

Leppä oli peruskilpailun ykkönen 1168 pisteellään. Långström oli toinen tuloksellaan 1167 ja Joni Stenström (Raseborgs Skyttar) oli kolmas 1163 psteellään. Kurki oli neljäs (1161).

Lähteet: Viron ampumaurheiluliiton kotisivut ja Joni Stenströmin Facebook-sivut.