Koskela ja Kemppi 20-sarjan asentokilpailun mestarit Tyrrissä, Kempille jälleen SE
26.7.2020 klo 19:45
Heidi Lehikoinen
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Satakunnan Ampujien Riku Koskela ja Myllykosken Ampujien Viivi Kemppi veivät 20-sarjalaisten asentokilpailuiden mestaruudet Kouvolan Tyrrissä. Kempin peruskilpailutulos 1165 on uusi N20-sarjan SE. Kiväärin nuorten SM-kilpailuiden päätöspäivänä ei kilpailtu enää muissa sarjoissa.

Riku Koskela ampui finaalissa 445,2 ja otti mestaruuden ennen ESF:n Luukas Kootaa (443,7) ja IMAS:in Ville Ketolaista (434,1). Koskela hallitsi edellispäivän makuukilpailua ja pääsi kotimatkalle tuplamestarina.

–  Peruskisan hihna-asennot kulkivat hyvin ja olen tyytyväinen niihin kuluneeseen aikaan, sillä sain ammuttua ne reippaaseen tahtiin. Finaalissa makuu osui hyvin, Koskela sanoi.

Peruskilpailussakin hän oli ykkönen ammuttuaan 1159.

Viivi Kemppi tähtäsi finaalissa 447,1 ja vei mestaruuden ennen ESF:n Alexandra Rosenlewiä (445,6) ja PieksA:n Essi Heiskasta (433,4). Kempin asentokilpailun tulos 1165 on uusi N20-sarjan SE. Kemppi voitti myös 18-vuotiaiden asentokilpailun lauantaina, sen niin ikään SE-tuloksella.

– Tänään peruskisa oli todella hyvää tekemistä. Pieni notkahdus tuli pystyn kolmannessa sarjassa. Finaali alkoi huonosti, mutta kirin viimeiseltä sijalta ensimmäiseksi viimeisillä laukauksilla, Kemppi sanoi.

Peruskilpailu N20

Peruskilpailu M20

Finaali, miehet

Finaali, naiset

Kuvat: Heidi Koskinen-Järvisalo