Vuorimaa paras Pohjanmaan aluemestaruuskilpailuissa.
26.7.2020 klo 17:48
Sami Heikkilä
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Pohjanmaan aluemestaruuskilpailuissa ammuttiin 15 uutta alue-ennätystä. Parhaista tuloksista vastasi Lapuan Seudun ampujien Aaro Vuorimaa.

Aaro Vuorimaa oli tarkin Pohjanmaan aluemestaruuskilpailuissa.

Liikkuvan maalin aluemestaruudet ratkottiin viikonloppuna Jurvassa. Kilpailujen kärkinimi oli Lapuan Seudun Ampujien Aaro Vuorimaa, joka voitti M20 sarjassa liikkuvan maalin 50m normaali- ja sekajuoksut tuloksilla 579 ja 378. Vuorimaa voitti myös hirven kertalaukaukset tuloksella 375 sekä hirven parilaukaukset M-sarjassa tuloksellaan 368.

– Ihan hyvä viikonloppu tähän hetkeen kautta. En ihan huipputuloksia saanut irti, mutta hieman parannusta viime viikonlopun Inkoon kisoihin. Lähden hyvillä mielin kohti elokuun alun SM-viikonloppua, kommentoi Vuorimaa kisan jälkeen.

Uusia alue-ennätyksia ammuttiin todenteolla, sillä niitä syntyi viikonlopun aikana 15 kpl.

Pohjanmaan aluemestaruuskilpailut, liikkuva maali, Jurva  25.-26.7.2020

Tulokset – Aluemestaruuskilpailut, Pohjanmaa