Oliver Lindh jatkoi sportingin SM-kisoissa vahvoja suorituksiaan
10.8.2020 klo 12:48
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Sipoossa ammuttiin viime viikonloppuna sportingin SM-kilpailut. SSG:n Oliver Lindh jatkoi hyviä suorituksiaan.

Kaksipäiväisten SM-kisojen järjestelyt oli jaettu SSGn ja SMY:n välillä. Kisoihin osallistui noin 140 ampujaa.

SSG:n Oliver Lindh jatkoi vahvoja esityksiään ja voitti Y20-sarjan kultaa ja joukkuekultaa. Lisäksi hän ampui kisojen parhaan tuloksen 177/200 voittaen myös Open-kultaa ennen Tero Rantosta ja Tomas Mattilaa.

Wilhelmina Wadstein voitti naisten SM-kultaa ja naisten joukkuekultaa. Y17-sarjan voitti Oliver Ojansuu (SSG). Y56-sarjan ykkönen oli Vesa Kujansivu (SSG), Y66-sarjan Rune Sunqvist (JSF) ja Y73-sarjan Markku Aaltonen (Valkeakosken Rihla).

Kaikki tulokset löydät täältä.