Superfinaalin ensimmäinen päivä: Tommi Takanen ja Arto Röppänen rikkoivat 74 kiekkoa
5.9.2020 klo 18:17
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Tommi Takanen kuvattuna elokuun SM-kilpailuissa. (Kuvat: Lassi Palo)

Skeetin ja trapin Superfinaalin ensimmäinen päivä on ammuttu Hollolassa. Skeetissä kaksi miestä rikkoi 74 kiekkoa: Tommi Takanen M-sarjassa ja Arto Röppänen Y50-sarjassa.

Haulikkolajien Superfinaali järjestetään tänä viikonloppuna Hollolan Hälvälässä. Avauspäivänä lauantaina ammuttiin skeetissä ja trapissa 75/125 kiekkoa. Sunnuntaina ammutaan viimeiset 50 kiekkoa ja finaalit.

Tommi Takanen (Lahden Ampumaseura) on miesten skeetin kärjessä rikottuaan 74 kiekkoa. Hänen sarjansa olivat 25+25+24. Ala-Hämeen Ampujien Eetu Kallioinen on toisena (73) ja Eemeli Kurki kolmantena (71). Kaikkiaan seitsemän miestä rikkoi 70 kiekon rajan.

Arto Röppänen (Pielaveden Ampuma- ja Metsästysseura) on Y50-sarjan kärjessä tuloksellaan 74 (24+25+25).

Tuore trapin SM-hopeamitalisti Joonas Pyhälä johtaa miesten trapia.

Miesten trapissa kärkipaikkaa pitää avauspäivän jälkeen hallussaan Joonas Pyhälä (Pohjois-Hämeen Ampujat), joka sai viime sunnuntaina SM-hopeaa. Pyhälän tulos oli tänään 71 (24+23+24). SM-pronssimitalisti Mika Bister (Kymppi 64) on toisena samalla tuloksella kuin Pyhälä (25+22+24) ja Teemu Ruutana (Längelmäen Seudun Ampujat) kolmantena (70).

Ruutanan kanssa saman tuloksen ampuivat Vili Kopra (OSU), Vesa Järvinen (SSG) ja Jukka Laakso (OSU).

Satu Mäkelä-Nummela (Orimattilan Seudun Urheiluampujat) johtaa naisten trapia tuloksellaan 69 (24+22+23).

Kaikki tulokset löydät täältä.