Mopsi Veromaalle kaksoistrapin SM-kultaa kisojen parhaalla tuloksella
20.9.2020 klo 18:41
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Mopsi Veromaa voitti naisten kaksoistrapin SM-kultaa sunnuntaina Orimattilassa. Hän teki kisojen parhaan tuloksen 109.

Kaksoistrapin SM-mitaleista kilpailtiin sunnuntaina Orimattilassa. Kaikki kilpailijat ampuivat 150 kiekkoa. Finaaleja ei järjestetty.

Sibbo Skyttegilleä (SSG) edustava Mopsi Veromaa voitti naisten SM-kultaa rikottuaan 109 kiekkoa. Se oli SM-kisojen paras tulos ja jää viisi kiekkoa hänen nimissään olevasta Suomen ennätyksestä. Veromaa voitti SM-kultaa edellisen kerran vuonna 2017. Marika Salmi (Orimattilan Seudun Urheiluampujat) sijoittui toiseksi tuloksellaan 104.

Miesten SM-kulta meni Timo Niemelälle (Kuortaneen Kunto). Hänen voittotuloksensa oli 104. Trapin Suomen mestaruuden äskettäin voittanut Ari Simola (Lahden Ampumaseura) oli toinen tuloksellaan 102. Matti Nummelan (LAS) voittotulos Y60-sarjassa oli 105.

N50-sarjan voitti Satu Pusila (Lahden Ampumaseura) rikottuaan 106 kiekkoa, ja Y50-sarjan ykkönen oli saman seuran Pasi Tanhuanpää (105).

Kaikki tulokset löydät täältä.