Valtakunnallinen ammunnan yläkoululeiri aloitti Tanhuvaaran urheiluopistolla
4.11.2020 klo 08:44
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kuva: Marko Leppä

Ampumaurheilun valtakunnallinen yläkoululeiritys käynnistyi maanantaina tositoimin Tanhuvaaran urheiluopistolla. Lukuvuoden ensimmäiselle leirille osallistuu 11 urheilijaa valituista kolmestatoista. Nyt käynnistynyt leiritys on viides peräkkäinen vuosi ampumaurheilun osalta. Kaikki viisi leiritysvuotta on toteutettu Tanhuvaaran urheiluopistolla ja yksi samaan aikaa Kisakalliossa pari vuotta sitten.

Lauri Syrjä on osallistunut kaikkina vuosina kaikkiin leireihin. – Kyllähän tää on ollut sellaista, että on kannattanut lähteä mukaan. Olen oppinut tuntemaan monia ampujia ja olen saanut paljon eväitä kotiharjoitteluun. Täällä on ollut mukavaa, kun on päässyt treenaamaan porukalla, kun kotona tulee ammuttua yksin, kertoi Lauri.

Ensimmäisen leirin teemana on “maksimaalinen keskittyminen jokaiseen laukaukseen”. -Tällä teemalla haetaan tekemiseen heti laatua, määrän sijaan. Täällä tulee helposti ammuskeltua jos se sallittaisiin ja siihen en halua mentävän. Moni on vasta aloittanut kauttaan, joten on tärkeää toistaa vain hyviä suorituksia, hyvällä jaksamisella, kertoo leirin vetäjä Marko Leppä.

Lähde: leppa.fi