Ilmoittaudu ampumaurheilun ohjaajakoulutuksen 12. joulukuuta pidettävään lajiosaan!
23.11.2020 klo 15:36
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Kiväärin ja pistoolin ohjaajakurssin lajiosapäivä pidetään Mikkelissä 12. joulukuuta

Seuraava kiväärin ja pistoolin (tukiammunta) ohjaajakoulutuksen lajikoulutuspäivä pidetään 12. joulukuuta Mikkelissä. Haulikon lajiosapäivä pidetään Torniossa  myös 12. joulukuuta.

Ampumaurheilun ohjaajakoulutuksen kurssiin kuuluu itsenäisesti verkko-oppimisympäristössä sekä Teams-koulutuksena opiskelu perusosioista sekä lähijaksona lajiosakoulutus käytännön harjoitteluna ampumaradalla. Ohjaajakoulutukseen voi osallistua kuka tahansa (yli 14v.), joka on kiinnostunut lasten ja nuorten tukiammunnasta ja ampumaurheilukoulun toiminnasta.

Seuraavat 12. joulukuuta pidettävät koulutukset aloitetaan poikkeuksellisesti lajiosapäivillä. Ilmoittautumisen jälkeen osallistujat saavat ennakkomateriaalia. Kurssi suoritetaan loppuun verkko-opiskeluna ja Teams-koulutuksena lajiosapäivillä annettavilla ohjeistuksilla.

Ampumaurheilukoulussa on ensisijaisen tärkeää opettaa kaikille harrastajille turvallisuusasioiden huomioiminen heti alusta alkaen. Lajipäivän aikana katsotaan käytännössä, miten turvallisuus huomioidaan harjoitustilanteessa ja kilpailuissa. Kouluttajina Mikkelissä SAL:sta ovat Heikki Pääkkönen ja Heikki Romppanen. Torniossa kouluttaja toimii SAL:sta Reijo Alkku.

Lajipäivä sisältää paljon käytännön lajiharjoittelua ja Mikkelissä tukiammunnan perustekniikoiden ohjaamista. Tavoitteena on hallita tekniikoiden perusteiden opettaminen innostavasti ja turvallisesti. Samalla katsotaan Mikkelissä, miten eri ampumasarjoissa (esim. 8IT ja 10IT) ammutaan eli harjoitellaan. Koulutuspäivän aikana käydään läpi myös yksittäisen harjoituksen ohjaamista.

SEURAAVAT LAJIPÄIVÄT
12.joulukuuta 2020, Mikkeli klo 10.00 – 17.00
12.joulukuuta 2020, Tornio klo 10.00 – 17.00

Lajiosa päättyy viimeistään n. klo 17.00. Lajiosan osallistumismaksu on 50€ /kurssilainen. Ohjaajakoulutuksen kokonaishinta on 80€. Kurssi laskutetaan laskutusohjeiden mukaan jälkikäteen.

ILMOITTAUTUMISET  7. JOULUKUUTA MENNESSÄ.

Mikkelin lajipäivään sähköpostitse: Heikki Pääkkönen: paakkonen.hp@gmail.com

Tornion haulikon lajipäivään sähköpostitse: Reijo Alkku: reijoalk@gmail.co

Lajiosapäivälle otetaan max. 20 kurssilaista ilmoittautumisjärjestyksessä.

MIKKELIN kurssi pidetään Mikkelin Ampujien ilma-aseradalla.

OPASTUS ILMA-ASERADALLE 

REITTIOHJE RADALLE  = Karkialammin kuntotalolle Tyrjäntie 22, jonka alakerrassa ilma-aserata sijaitsee.
MA:n ilma-aserata sijaitsee entisen Savon Prikaatin kuntotalon alakerrassa Karkialammella. Käynti radalle tapahtuu rakennuksen pohjoispään puolelta. GPS-koordinaatit (Koordinaatit ovat Valtatien 13 ja Karkialammentien risteykseen, koska Ampuma-Areena sijaitsee PV aluella ja karttaohjelmat eivät tunne sen teitä).
N 61º 42.314′
E 27º 12.463′

Mahdollisuus omakustanteiseen lounasruokailuun.

Haulikon ohjaajakurssin lajiosapäivä pidetään Torniossa 12. joulukuuta

TORNION kurssi pidetään Laivakankaan Ampumaurheilukeskuksessa.
Ampumaradantie, 95440 Tornio
https://www.torsa.fi/laivakankaan_ampumaurheilukeskuksen_opastekartta/

Mahdollisuus omakustanteiseen lounasruokailuun.

Tiedustelut
Timo Rautio
timo.rautio@ampumaurheiluliitto.fi
puh: 040 8202300