Action air SM 2020 poikkeusjärjestelyin
4.12.2020 klo 06:36
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Sisä-Suomen aluehallintoviraston uudet, 1.12.2020 annetut koronamääräykset vaikuttivat action airin SM-kilpailuiden järjestelyihin.

Teksti: Mika Vuolle

Kilpailun rakenne suunniteltiin pikavauhtia uusiksi, ja kilpailu kyetään näillä näkymin järjestämään, viranomaisten kaikkia koronarajoituksia noudattaen, rajoitetulla osanottajamäärällä ja vain open- ja standard-luokissa.

Action air SM 2020 -kilpailun järjestelyissä on otettu huomioon Pirkanmaan alueen 10 hengen kokoontumisrajoitus. Kilpailu ammutaan kaksipäiväisenä siten, että lauantaina 12. joulukuuta ammutaan esikilpailu ja sunnuntaina 13. joulukuuta pääkilpailu.

Kilpailun radat on rakennettu kolmeen eri paikkaan, joista kaksi sijaitsee Nokialla ja yksi lyhyen ajomatkan päässä Tampereella. Minimimiehityksellä, pienellä ryhmäkoolla ja tarkalla aikataulutuksella kilpailu on mahdollista viedä läpi turvallisesti näissä vaikeissa olosuhteissa. Ryhmät suorittavat kilpailun ns. koronakuplassa kohtaamatta toisiaan.

Maskipakko on action air SM-kilpailussa ehdoton, myös ampumasuorituksen aikana. Lääketieteellisistä syistä maskin voi korvata visiirillä. Lisäksi kaikkien on kiinnitettävä erityistä huomiota kahden metrin turvaväleihin sekä hyvään käsihygieniaan.

Sairaana tai alle 10 vuorokautta ulkomailta palaamisen jälkeen kilpailuun osallistuminen on ehdottomasti kiellettyä. Mahdollisen sairauden jälkeen on oltava vähintään kaksi tervettä päivää ennen kuin kilpailuun voi osallistua.

Kaikkien kilpailuun osallistuvien on noudatettava järjestäjien antamia ohjeita tinkimättä.

Kaikkiin kilpailuun ilmoittautuneille tullaan toimittamaan lähiaikoina tarkemmat ohjeet sekä uudistuneet aikataulut.

Lisätietoa löytyy myös kilpailusivuilta: https://actionairsm.weebly.com/