Seuratuen haku päättyy 18.12.2020 klo 16.15
9.12.2020 klo 08:15
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Seuratuki on tarkoitettu valtionavustukseksi silloin, kun seura haluaa kehittää lasten ja nuorten toimintaa, kokeilla innovatiivisia uusia juttuja, lisätä toimintaan monipuolisuutta uusien lajien kautta tai kehittää lajitoiminnan sisällä harrastustoimintaa.

Seuratuen avulla voidaan myös vahvistaa toiminnan laatua ja yhteisöllisyyttä, tukea vapaaehtoistyötä ja vähävaraisten lasten liikuntamahdollisuuksia sekä palkata työntekijä seuraan.

Seuratukea myös vähävaraisten lasten ja nuorten tukemiseen
Uutena tukimuotona on vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen tukeminen. Tuki voi kohdentua harrastusmaksuihin tai esimerkiksi välinehankintoihin: välineet hankitaan seuran omistukseen ja niitä lainataan vähävaraisten lasten ja nuorten käyttöön.

Nyt kannattaa tehdä ensi vuoden kehittämistoimenpiteistä hyvä suunnitelma. Suunnitelman toteutukseen voi saada jopa 25 000€ ensi vuodeksi!

Seuratukihakemus tehdään Suomisport-palvelussa. Hakijalta vaaditaan tunnistautuminen, jonka voi tehdä vain seuran nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö. Tunnistautuminen tehdään pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Haku alkaa 13.11. ja päättyy 18.12. klo 16.15.

Lue tarkemmat hakuohjeet OKM:n sivuilta.

Lisätietoa seuratuen hakemukseen liittyvistä asioista saat Ampumaurheiluliitosta
Timo Rautio
timo.rautio@ampumaurheiluliitto.fi
puh: 040 8202300