Hyvärinen ja Hulkkonen voittoon Sepon kisoissa
12.12.2020 klo 19:04
Sami Heikkilä

Liikkuvan maalin ampujat antoivat tänään näyttöjä Kisakallion EM-kisoihin, kun XII Sepon kilpailut järjestettiin Kuopiossa. Kilpailut käytiin poikkeusoloissa alle 10 urheilijan voimin.

Krister Holmberg ja Topi Hulkkonen finaalissa. (Kuva: KAMS)

Liikkuvan maalin normaalijuoksujen voittoon ampui mitaliotteluiden jälkeen Topi Hulkkonen. Hulkkonen lähti kolmantena mitaliotteluun peruskilpailun tuloksellaan 563. Välierissä hän tiputti peruskilpailun kakkosen Niklas Hyvärisen (570) pistein 6-2 ja finaalissa hän voitti peruskilpailun parhaan Krister Holmbergin (572) pistein 6-1. Holmbergille siis hopeaa ja Hyväriselle pronssiottelun jälkeen pronssia.

Sekajuoksuilla Hulkkonen pysyi edelleen tarkkana tähdäten taululle pisteet 382. Niklas Hyvärinen ampui myös saman tuloksen ja voitosta käytiin uusinta. Hyvärinen oli uusinnassa parempi ja kirjasi itselleen sekajuoksujen voiton uusintalaukausten pistein 19-17. Krister Holmberg oli kolmas tuloksellaan 372.

Naisten sarjassa Marika Karisjoki tähtäsi normaalijuoksuilla pisteet 547 ja sekajuoksuilla tuloksen 364.

M20 sarjassa Aaro Vuorimaa oli todella hyvässä vireessä. Hän tähtäsi normaalijuoksuilla taululle päivän parhaan tuloksen 574 ja sekajuoksuillakin hän nakutti taululle pisteet 380. Vuorimaa näytti olevansa hyvässä kunnossa jo tässä kohtaa kautta.

N20 sarjassa voiton vei Ida Heikkilä tuloksillaan 550 ja 370.

XII Sepon kilpailut 12.12.2020 Kuopio

10m normaalijuoksut

Sarja M: 1) Krister Holmberg RS 572, 2) Niklas Hyvärinen RS 570, 3) Topi Hulkkonen ESA 563, 4) Matti Hokkanen KAMS 521

Sarja M20: 1) Aaro Vuorimaa LSA 574, 2) Toni Annala JjA 534 Sarja

N: 1) Marika Karisjoki TSA 547

Sarja N20: 1) Ida Heikkilä K-64 550, 2) Aino Vaittinen TUA 500

10m sekajuoksut

Sarja M: 1) Niklas Hyvärinen RS 382, 2) Topi Hulkkonen ESA 382, 3) Krister Holmberg RS 372, 4) Matti Hokkanen KAMS 342

Sarja M20: 1) Aaro Vuorimaa LSA 380, 2) Toni Annala JjA 349 Sarja