Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilulta tukea nuorten kesätyöllistämiseen – LiiKun alueen seuroille suunnattu haku on auki
27.4.2021 klo 20:29
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Liikunnan 15 aluejärjestöä jakavat opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää avustusta edelleen urheiluseuroille, jotka työllistävät ja osallistavat nuoria erilaisiin kesätöihin. Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilun (LiikU) alueelle myönnettiin 91 000 euroa harrastus- ja kesätoiminnan lisäämiseen.

Ministeriön myöntämää avustusta voidaan käyttää ainoastaan palkattavien työntekijöiden palkoista tai palkkioista aiheutuviin kuluihin. Avustusta ei voida käyttää lisäpalkan tai -palkkion maksamiseen järjestön koko- tai osa-aikaiselle, palvelussuhteessa jo olevalle työntekijälle.

Lue lisää aiheesta LiikUn uutiskirjeestä.

Haku päättyy 5.5.2021 klo 23:59