Kysely koronapandemian akuuteista vaikutuksista seuran talouteen ja toimintaan
5.5.2021 klo 13:38
Lassi Palo
JAA  UUTINEN
FACEBOOKISSA

Suomen Olympiakomitea tekee selvityksen koronapandemian akuuteista vaikutuksista jäsenjärjestöjensä yhdistysmuotoisiin urheiluseuroihin. Selvitys on jatkoa valtion liikuntaneuvoston (VLN) viime toukokuussa tekemään seurakyselyyn.

Tavoitteena on selvittää kuinka seurat selvisivät koronavuodesta 2020 ja luoda kuva seurojen taloudellisesta ja toiminnallisesta tilasta talvella ja keväällä 2021. Tietoja hyödynnetään mm. vaikuttamistyössä seurojen toimintaedellytysten varmistamiseksi.

Kyselystä saatavat tiedot raportoidaan siten, että niistä ei voi tunnistaa yksittäisen seuran vastauksia. Kyselyn vastausaika päättyy ma 17.5. Kyselyn vastaamiseen menee arviolta noin 15 minuuttia.

Seurakyselyyn pääsette tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/2E0871C5CAAE6FA0

Toivomme, että mahdollisimman moni liittomme jäsenseuroista vastaa tähän kyselyyn.  Mikäli ampumaurheiluseuroista tulee vastauksia riittävästi, saamme tuloksista myös lajikohtaisen raportoinnin, jota voimme hyödyntää SAL:n toimenpiteitä suunniteltaessa.  Myöskään lajikohtaisessa raportoinnissa yksittäisen seuran vastauksia ei voi tunnistaa.

Yhteistyöstä kiittäen,

Mikko Salonen
toimitusjohtaja
Suomen Olympiakomitea

Anne Laurila
toiminnanjohtaja
Ampumaurheiluliitto